Nyaralás Spanyolország
Szállás Spanyolország
Apartman Spanyolország
NYARALÁS
SPANYOLORSZÁG

Salou látnivalói

Port Aventura

A PortAventura élménypark Salou település környékén, Tarragona tartományban, Spanyolország Costa Dorada ("Aranypart") részén terül el, körülbelül egy órányira dél felé Barcelonától. Ez a legnagyobb élménypark Dél-Európában. 2 repülőtérről is 30 percen belül elérhető (Barcelona, Reus). Saját vasútállomással is rendelkezik, amely a Salou - Barcelona fővonalon helyezkedik el.

A Port Aventura tematikus élménypark. Mediterránia
Mediterránia, a park főbejárata – mindössze 2 attrakcióra lehet felülni, de rengeteg étterem, üzlet található meg itt tipikus spanyol tengerparti város képzetét keltve. Július és augusztus folyamán az itt elterülő tó ad helyet a Festaventurának, amely tűzijátékból és úszó látványosságokból álló show műsor. Itt található: Furius Baco – Ezt a hullámvasutat 2007 júniusában adták át. Csúcssebessége 135 km/h, ezzel a leggyorsabb hullámvasút Európában. Boat Ride – Elszállítja a látogatókat Mediterrániából Kína világába.

Amerikai Vadnyugat
Egy régi Vadnyugati város képét keltő világ, rengeteg épülettel, szobrokkal, dekorációval. Ez a terület 9 attrakcióval büszkélkedik, így ez a legnagyobb világ a parkban. Vízi attrakciók; Silver River Flume és a Grand Canyon Rapids, itt vízágyúk is elérhetőek, amelyekkel a vendégek locsolhatják az éppen felült társaságot; kisebb attrakciók beleértve a vadnyugati stílusú Teáscsészét és a Dodgemet is. A Vadnyugat 2 hullámvasútnak ad otthont: Stampida – A második leggyorsabb hullámvasút a parkban. Tomahawk – A Stampida fiatalabb verziója, amely vele párhuzamosan fut.

Mexikó
Több elemben hasonlít a Vadnyugathoz, de a többi világhoz képest borzongatóbb. A terület berendezését a mexikói maják ihlették. A főbb attrakciók: Hurakan Condor – egy szabadeséstorony, amely egy kábellift segítségével húz fel a magasba. A magasból gyönyörű kilátás tárul elénk, majd egy fotó az elengedés pillanatában és szabadesés következik 100 méter magasról. Ez az egyik legmagasabb a világon és a legnagyobb a billenő székesek között. Templo Del Fuego – 2001-ben épült, sétálós látványos elemekkel tarkított attrakció, amely minden 30 percenként kezdődik. Egy Maja templomban játszódik a történet, amikor is Indiana Jones keresi a kincseskamrát. A magas szintű pirotechnika elemek miatt keresztelték a - Tűz templomának. El Diablo-Tren de la Mina – Egy bányász vasutat idéző hullámvasút, amely számos alagúton halad keresztül.

Kína
Kína ad otthont a legnagyobb hullámvasútnak a parkban. A – Dragon Khan, 8 teljes átfordulással ez az egyik legborzongatóbb hullámvasút Európában és korábban ő tartotta a legtöbb átfordulás rekordját is. Mindemellett a legmagasabb függőleges hurok rekordját is ő tartotta. A hullámvasutat a Bolliger & Mabillard (B&M) építette és 1995 május 2-án nyitották meg az érdeklődők előtt. Ez volt az egyik a 2 hullámvasút közül, amely a Port Aventura megnyitásakor is kész volt. A vélemények alapján a világ egyik legjobb hullámvasútja. További attrakció Kínában a Cobra Imperial, Tea Cups, és a Fumanchu. Az összes járda és környezet díszítését a Kínai Nagy Fal ihlette.

Polinézia
Ez a rész más elemeket tartalmaz, mint a többi. Egy nyugodtabb világ nem olyan borzongató attrakciókkal. A 2 legfontosabb attrakció: Tutuki Splash – Egy vulkánkitörés részesei lehetünk, amelyet egy magasból lezuhanó csónakban úszunk meg. Sea Odyssey – Az egyik legegyedibb attrakció a parkban. 1999-ben, 4 évvel a park megnyitása után épült. A résztvevők egy dinamikusan vetített filmvetítésen vesznek részt, mint egy tengeralattjáró utasai. Az utazás során az óceán fenekén, roncsok között barangolunk. A térhatású hangzás és a mozgó széksorok teszik hihetetlen élménydússá a programot. Ezeken kívül itt található a Tami Tami (gyermek hullámvasút), a Kon-Tiki Kalózhajó, és további élménydús attrakciók gyermekek részére.Salou szállás

Nyaralás és szállás Salou. Különféle magánszállások, apartman szállások és hotelek közül válogathat a szállást foglalni vágyó érdeklődő. A szállás adatlap oldalon a képek segítik a kiválasztást. Egy adott szállás esetén a több fotó jobban megmutatja a szállás valódi arcát, a szállás igényességét. A térképek is a döntést segítik. Látható a tengerparttól való távolság vagy éppen a városközpont közelsége/távolsága is döntő lehet. Salou szállás árak egy éjszakára vetítve tág skálán mozognak. Amennyiben megadja a kívánt érkezés és távozás időpontját egy adott szállás adatlapján, akkor pontos foglaltsági adatokat és szállás árakat kaphat a nyaralás időtartamára vonatkozólag.

A laza nyaralásra vágyók apartmant, a minden kényelemmel ellátott nyaralást keresők pedig egy hotelt foglaljanak inkább.

Tekintse meg Salou szállás kínálatot:

Booking.com

Salou apartmanok

Residencial Spa Aqquaria
Residencial Spa Aqquaria
Salou
A Salou városában található Residencial Spa Aqquaria szállása egy nagy szabadtéri úszómedencével, egy fürdőrészleggel és egy edzőteremmel várja vendégeit.
Residencial Ventura Park
Residencial Ventura Park
Salou
A Residencial Ventura Park a Plaza de Europa mellett helyezkedik el, körülbelül 400 méterre a strandtól.

Jardines Paraisol
Jardines Paraisol
Salou
A Jardines Paraisol épülete a katalán Salou üdülőhelyén található, békés környezetben, a gyönyörű strandok közelében.
Apartamentos Albatros
Apartamentos Albatros
Salou
A hotel szabadtéri úszómedencével és erkélyes szállásokkal várja a vendégeket.

További Salou apartmanok »

Salou hotelek

PortAventura Hotel Gold River
PortAventura Hotel Gold River
Salou
A vadnyugati stílusú Hotel Gold River vendégei ingyenesen léphetnek be a PortAventura vidámparkba.
Hotel Best Da Vinci Royal
Hotel Best Da Vinci Royal
Salou
A Hotel Best Da Vinci Royal épülete Salou központjában található, 100 méterre a strandtól.

Hotel Dorada Palace
Hotel Dorada Palace
Salou
A tengerparttól 800 méterre épült Hotel Dorada Palace a PortAventura vidámparkra és Salou városára nyújt kilátást tetőtéri jakuzzijából és teraszáról.
Hotel Best Cap Salou
Hotel Best Cap Salou
Salou
A Hotel Best Cap Salou szállása a Costa Daurada partszakaszon, Cap Salou öblében helyezkedik el.

További Salou hotelek »

Linkek | Adatvédelem | Médiaajánlat | Kapcsolat
Barcelona, Lloret de Mar, Salou, Sitges, Tossa de Mar


Nyaralás Spanyolország

Utazás, nyaralás és szállás Spanyolországban.
Spanyolország szállások | Spanyolország hotel